Pikavippi 18 vuotiaalle

Lainasumma: 1000 EUR
Lisävalinnat:
 • Lainasumma 20 - 2 250 €
  Korko alk.
  7 - 49 %
  Laina-aika
  7 - 90 vrk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Lainan määrä 20 – 2250 euroa.
  • Rahat 15 minuutin kuluessa.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Lainake on sinulle maksuton.
  • Lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Vertaile pikavippi 18 vuotiaalle

Jos olet 18-vuotias, jolla ei ole luottotietoja, saada pikavippi 18 vuotiaalle voi olla hankalaa. Käymme läpi vaihtoehtoja sinulle.

Jos olet äskettäin täyttänyt 18 vuotta saatat olla innoissaan mahdollisuus monia asioita tulee saataville sinulle alkoholia, äänestää ja kyllä, lainaa. Kuitenkin, löytää luotto voi olla vaikeampaa kuin yksinkertaisesti soveltamalla ja ne on hyväksytty.

Kun olet nuori, sinulla on pieni luotto historia, ja saatat tai ei ehkä ole paljon säästöjä. Mitkä ovat vaihtoehdot, jos olet 18-vuotias, joka tarvitsee pikavippi 18v? Lue oppaamme selvittää.

Sinun pitäisi ottaa lainaa 18 vuotiaalle

Lainat tulee riskejä, ja se on tärkeää ymmärtää nämä riskit ennen sukellusta. Saat sen väärin ja et voi laskeutua itsellesi vakavia taloudellisia vaikeuksia tai vaurioita luotto ennätys – tehdä asiat paljon vaikeampaa, kun sinun täytyy saada lainaa 18 tulevaisuudessa.

Jos mahdollista, se on yleensä älykkäämpiä (ja halvempaa) tarkoituksena on pelastaa ja maksaa tavaroista ja palveluista etukäteen, eikä lainata. Maksaa tavaroista ja palveluista käyttämällä luotto, jonka voit maksaa myöhemmin voi auttaa rakentaa luotto ennätys, mutta yleensä selvittää kalliimpia.

Ratkaisevaa on, että sinun täytyy olla varma, että sinulla on varaa mitään luottoa, että haet. 18 tämä voi edustaa enemmän haastetta kuin, sanovat, 30,, koska mahdollisuudet ovat teidän taloudelliset olosuhteet ovat muutettavissa, ja vähemmän perustettu – joten se on vaikeampi talousarvioon varmuudella. Tästä syystä, jos aiot lainata, se on hyvä idea aloittaa pieni – vieraan pääoman pieni määrä lyhyellä aikavälillä. Vähintään lainan määrä useimmat pankit on 1000 euroa, mutta voit löytää muita asiantuntija lainanantajat haluavat tarjota pienempiä lainoja.

Ennen kuin haet pikalainaa 18v, se on yleensä mahdollista löytää ulos teidän todennäköisyys on hyväksytty lainanantaja käyttämällä ”kelpoisuus tarkistus” tai ”pehmeä haku” – toiminnon. Sinun täytyy antaa vain muutamia keskeisiä tietoja itsestäsi, mukaan lukien, syntymäaika, missä olet asunut viimeiset kolme vuotta ja tulot. Se kestää vain pari minuuttia, mutta voi antaa sinulle hyvä idea vai ei olisit saada hyväksytty, ja korko olisit tarjotaan, ilman, että se vaikuttaa luotto-pisteet.

Hyvä laina välittäjä harkita teidän yksilölliset olosuhteet ja lainaamisen kriteerien vastaamaan sinulle kanssa lainanantajan sen paneeli, joka on kaikkein kilpailukykyiseen hintaan, ja se on todennäköisesti hyväksyä sinua. Yritykset, kuten Monevo tämän voi tehdä muutamassa sekunnissa, ilman, että se vaikuttaa luotto-pisteet.

Pikavippi 18 vuotiaalle

Mitkä ovat mahdollisuutesi saada pikavipin?

Kun vaihtoehtoja saattaa olla suppeampi kuin ne, maustetaan lainanottajat, saatat pystyä turvaamaan luotto jollakin seuraavista tavoista:

 • Lainan nykyinen pankki. Yksi ongelmista 18-vuotiaat kohtaavat, kun yrittää olla hyväksytty varten laina, on, että heillä on vähän tai ei lainkaan luotto historia. Yksi tapa kiertää tämä on käyttää teidän nykyinen pankki. Olet todennäköisesti pitkä historia pankin kanssa, mukaan lukien käyttötili ja säästötili, joten ne voivat olla valmiita antamaan sinulle lainaa. Huonona puolena on, että heillä ei välttämättä ole paras korko markkinoilla – se on lähes aina maksaa ostoksia. Jos olet opiskelija, on olemassa myös opiskelija pankkitilit saatavana erittäin suotuisa ylityksestä ehdot.
 • Pikavippi 18v heti tilille pienempiä määriä ja lyhyempiä termejä. Jos pankki ei lainaa haluat hakea, sinun pitäisi vertailla muiden lainanantajien. Rajoitettu luotto historia, joitakin parhaista hinnat saattavat olla pois pöydältä, joten se on tärkeää käyttää lainanantajat’ ”kelpoisuus tarkistus” tai ”pehmeä haku” tilat ennen kuin haet. Jos sinulla ei ole mitään onnea, sitten harkita vaihtoehtoja alla.
 • Löytää takaaja. Saatat harkita pyytävät teidän vanhemmat, muu sukulainen tai jopa vanhempi läheinen ystävä olla takaaja. Tämän henkilön tulee ottaa suuri vastuu, koska he ovat sopimalla ottaa lainan maksut, jos et voi enää tehdä niitä.

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

Vaikka se voisi olla helpompaa, voit saada pikavippi 18 vuotiaalle, tämä on yksi kalleimmista muodoista luotto noin, ja on ehdottomasti ei sovellu lainaa pidemmällä, tai jatkuva lainanotto.

Entä välittäjä?

Välittäjä löydät parhaan hinnan käytettävissä sinulle sen paneelin lainanantajat, ottaen huomioon yksilölliset olosuhteet. Yleensä tämä palvelu on ilmainen, koska välittäjä ansaita vireillepanomaksu alkaen lainanantaja.

Niin kauan kuin et mielessä, että ne eivät yleensä skannata koko markkinat, mutta momentissa lainanantajat, joiden kanssa heillä on sopimus voimassa, niin välittäjä voi ottaa kantaa ulos löytää kilpailukykyisen paljon.

Joku fiksumpi välittäjät voivat nyt ajaa pehmeä haut valikoima lainanantajat muutamassa sekunnissa, mikä tarkoittaa, että ilman vaikutus luotto-pisteet voit pystyä saada realistinen korko lainausmerkkejä pikavippi 18 v olet todennäköisesti olla hyväksytty. Tämä voi olla todella fiksu tapa välttää pettymys, suojella luotto ennätys ja vain keskittyä lainanantajat, jotka ovat todennäköisesti hyväksyä sinua.

5 vinkkejä saadaan pikavippi 18 vuoden?

 1. Osoittavat, että voit säästää. Jos voit näyttää lainanantaja että olet hyvä säästää, lainanantaja voi olla enemmän valmis hyväksymään. Tasaista säästöt historia toimii parhaiten nykyisen pankin, koska he voivat tarkastella tilisi tietoja, kun haet.
 2. Hakea pienempää määrää. Aloittaa pieni. Hakeminen liikaa, kun sinulla on pieni luotto historia tai et ansaita korkeat tulot voivat olla punainen lippu lainanantajat ja johtaa automaattiseen hylkäämiseen. Sen sijaan, valita pienempi määrä ja osoittaa lainanantajia että olet vastuussa lainanottajan.
 3. Saada vaaliluetteloon. Nyt, että olet tarpeeksi vanha ja on valta äänestää, saada itse rekisteröity! Tämä on lisäetuna vahvistamalla luotto-pisteet.
 4. Saat työnantajaltasi. Jos olet vain palveluksessa rennosti tai ei ole ollut työssä pitkään, kirje työnantajalta, jossa tietoturvaa työllisyys voi auttaa hakemuksesi.
 5. Tarjoamme talletus. Auton ostaminen? Talletus kun hakea autolaina osoittaa, että olet hyvä taloudellinen asema. Mitä suurempi talletus, sitä vähemmän sinun täytyy lainata, ja todennäköisemmin hyväksyntä voi olla.

Miten voit verrata laina valinnat?

Kokonaiskustannuksia.

Tämän pitäisi olla ensisijainen painopiste, kun otetaan huomioon eri laina 18 vuotiaalle (tai muita luotto). Tavoitteena on pitää yleinen kustannukset mahdollisimman alhaisina ja samalla varmistaa, että sinulla on varaa takaisinmaksut.

Onko olet oikeutettu

Klo 18, saatat hyvinkin löytää, että lainanantajat tarjoaa parhaat hinnat eivät ole kiinnostuneita sinusta. Se on, koska jokainen lainanantaja on rajoitettu allas varoja lainata ulos, ja he pyrkivät lainata sitä turvallisin näkymiä he voivat vähentää riskiä menettää rahaa, jos lainanottaja laiminlyö (ei korvata) niiden pikavippi 18 v. Mutta tämä ei tarkoita, et voi ostoksia. Etsi ”pehmeä haku” tai ”kelpoisuus tarkistus” tilat lainanantaja sivustoja nopeasti selvittää, onko tai ei olet todennäköisesti saada hyväksytty.

Lainan todellinen vuosikorko

On hinta kilpailukykyinen? Onko se kiinteä vai vaihtuva? Kiinteä korko pysyy samana koko laina-aikaa, kun taas muuttuja korko voi muuttua. Ne on vain pakko tehdä se 51% lainanottajien, ja rajoitettu luotto historia, olet todennäköisesti tarjotaan ”henkilökohtaista” (eli suurempi) tahtiin.

Kuinka paljon voit lainaa rahaa 18 vuoden

Lainanantajat tarjoavat vaihtelevia minimi ja maksimi pikavippi 18 vuotiaalle määriä, mutta mitä et saa lainata riippuu viime kädessä siitä, mitä voit lainanantaja katsoo, että sinulla on varaa maksaa takaisin. Lainanantajat täytyy lainata ”vastuullisesti”, mikä tarkoittaa, ottaen huomioon kunkin lainanottajan ainutlaatuinen tilanne (tulot, menot, työpaikkojen pysyvyyttä, luotto historia jne.) varmistaa, että ne ovat vain tarjotaan lainaa 18 v, jotka ovat kohtuuhintaisia.

Ennenaikaisen takaisinmaksun ehdot

Selvitys kallista velkaa voi säästää rahaa korko, mutta eri tuotteilla on erilaiset varhaisen takaisinmaksun ehdot. On maksaa rahat takaisin alussa on rangaistus? Se todella säästää rahaa? Se kannattaa tarkistaa ennen kuin haet. On aavistuksen parempi korko, joka tulee anteeksiantamaton varhaisen takaisinmaksun ehdot voi olla väärä taloudessa.

Mitään erityisiä ominaisuuksia tarjota

Se on tärkeää ottaa huomioon mahdolliset lisäarvoa tuovia ominaisuuksia tahansa luotto, onko se cashback 18 vuotiaalle lainaa tai pistettä järjestelmä luottokortilla. Punnita todellista taloudellista hyötyä näistä, mutta älä sokaista jännittävä edistäminen.

Maksuista sinua veloitetaan

On olemassa erilaisia maksuja voidaan veloittaa, jotka vaihtelevat setup palkkiot vuosittain maksuja ja ennenaikaisesta takaisinmaksusta perittävät maksut. Selvittää, mitä maksut liittyvät teidän pikavippi 18 vuotiaalle ennen allekirjoittamista katkoviiva.