Lainaa työttömälle

Lainasumma: 1000 EUR
Lisävalinnat:
 • Lainasumma 20 - 2 250 €
  Korko alk.
  7 - 49 %
  Laina-aika
  7 - 90 vrk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Lainan määrä 20 – 2250 euroa.
  • Rahat 15 minuutin kuluessa.
 • Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Lainake on sinulle maksuton.
  • Lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Mitä ovat lainat työttömälle?

Vaikka sinulla ei ole työtä, voit silti saada lainaa työttömälle. Lainanantajat on pitävät edelleen sinulle laina kun olet työttömiä; on hyväksytty riippuu siitä, onko sinulla todistaa, että voit tehdä säännöllisesti, maksujen ajoissa.

Nämä ovat joitakin perusteita, että lainanantaja arvioi:

 • Säännölliset tulot: jos olet työtön, sinun pitää vielä osoittaa säännöllisiä tuloja tai tuloja tehdä lainan maksut (katso alla luettelo vaihtoehtoisia tulolähteitä, että pidetään).
 • Luotto historia: lainanantajat haluavat nähdä, kuinka usein olet tehnyt maksut ajallaan aiemmin ja etsiä mitään negatiivisia kohteita, jotka voi näy luotto-raportti.
 • Luotto-Pisteet: säilyttää hyvä luotto-pisteet voi auttaa sinua tilanteessa, kuten tämä, kun olet työtön, mutta tarvitsevat laina työttömänä auttaa sinua ulos taloudellisesti.

Minulla ei ole työtä. Miten voin saada lainaa työttömälle?

Jos olet työtön ja hakevat etuuksia,-työpaikkojen välillä tai yksinkertaisesti halua ryhtyä mihin tahansa palkkatyöhön, saatat taistelu saada lainaa työttömälle vakioehdot 500 – 50 000 €.

Kuitenkin, saatat löytää itsesi tilanteissa, joissa et halua tai tarvitse saada lainaa työttömälle. Jos tämä on tilanne, sitten tämä kätevä opas kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää saada laina vaikka työttömät.

Sinun ei tarvitse olla yksin. Mukaan tiedot, tärkein syy ihmiset haku lainoja varten työtön Suomessa on kotiin parannuksia, seuraa tarkasti menojen auton. Mutta jotkut jopa hakea lainaa netistä rahoittaa häät.

Voinko hakea lainaa työttömälle, jos olen työtön?

työLainaa työttömälle tarjotaan sillä perusteella, että lainanottaja on kaikki todennäköisyys, pystyä maksamaan lainan hakeminen työttömänä takaisin aikataulussa. Parempi taloudellinen tilanne, sitä enemmän houkutteleva lainaehtojen tulee olla – ja enemmän mahdollisuus, voit olla tarjotaan lainanantajan on alin korko. Vaikka se on mahdollista saada lainaa, saatat löytää itsesi edessään korkeampaa korkoa. Asiantuntija lainanantajat tarjoavat lainoja ihmisille, ilman säännöllistä työtä, vaikka nämä ovat tyypillisesti aihe kuin keskimääräistä korkeampi korko. Tämä kuvastaa riskiä lainaa työttömälle ei ole maksettu takaisin kokonaan tai ajoissa.

Tyypit pikavipit työttömille

On olemassa asiantuntija lainanantajat, jotka tarjoavat lainoja ihmisille, jotka näyttävät suurempi riski, koska heidän työttömyys.

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia. Voisit harkita lainaa työttömälle ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa, sinun ei tarvitse laittaa hallussaan jopa niin turvallisuus, kuten talon tai auton. Kuitenkin, ilman vakuuksia voi olla ottaa takaisin jos et pysyä maksut.

Pikalaina on korkea korko: on huomattava, että suurempi riski koetaan olevan lainanantajan, enemmän kiinnostusta maksat. Ihmisiä, jotka tarvitsevat luottoa useimmat kasvot korkeimmat korot alkaen lainanantajat.

Miten hakea lainaa työttömälle ilman vakuuksia?

Henkilö, joka on työtön, on vähemmän todennäköisesti säännöllinen tulonlähde, joten saada lainaa vaikeampaa. Sen vuoksi on erittäin tärkeää pitää luotto pisteet tarkistaa, jos olet etsivät lainaa työttömälle ilman vakuuksia.

Tässä on muutamia asioita, voit tehdä, jos haluat parantaa luotto-pisteet:

Miten saada lainaa 18 vuotiaalle työttömälle

lainaa työttömälle

Taloudelliset ongelmat ovat yleismaailmallisia, ja he eivät valita ihmisiä, joilla on riittävästi rahaa ja ne, jotka ovat melkein hajosi. Kun se tapahtuu, se voi kohdata kenet tahansa. Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja tai itsenäisenä ammatinharjoittajana, saamatta lainat voisi tuoda paljon helpotusta. Vaikka tämän tyyppinen lainaa 18 vuotiaalle työttömälle, ei ole uusi, useimmat lainanantajia on vältellyt tarjoavat näitä lainoja, koska korkea default hinnat. Edelleen on olemassa lainanantajat jotka voi tarjota sinulle lainaa kysymättä joitakin todiste säännölliset tulot. Kuitenkin, se voi viedä sinut paljon aikaa ennen kuin löydät todellinen instituutio, joka voi hyväksyä hakemuksesi ilman vaativa tulot kirjaa. Mutta kautta, voit saada useita erilaisia lainat auttaa sinua saamaan läpi karkea taloudellinen kertaa.

Kuinka voit saada lainaa ilman tuloja?

Voit saada lainaa ilman tuloja. Lopussa päivä, lainanantajat etsivät varten lainanottajat, jotka voivat todistaa, että he tekevät takaisinmaksut. Se on totta, että ottaa johdonmukainen tulonlähde auttaa varmasti todistaa, että olet oikeutettu lainan, mutta se on myös totta, että voit ”todistaa” oman kelvollisuuden kuin velallisen muilla tavoin. Jos sinulla ei ole täysi-aika työpaikka, joka on tarjoaa sinulle johdonmukainen tulot, että olisi käytetty maksaa takaisin lainan, sinun täytyy tavata lainanantajan vaihtoehto kelpoisuusvaatimukset.

Muista, että lainanantajat eivät vain katso, teidän nykyinen tuotot aikana lainan hyväksymisestä prosessi. Ne ovat myös tarkastella luotto historia ja luotto-pisteet. Jos olet aina ollut sopusoinnussa takaisinmaksun velat vuonna viime, sinun on hyvä (tai parempi) luotto-pisteet ja et ole hyödyntäen erittäin paljon luottoa verrattuna nykyinen tulot, saatat pystyä turvallinen laina työttömänä kanssa vähemmän kysymyksiä – jopa, jos olet työtön.

lainaa ilman tuloja

Varo näitä riskejä lainaa ilman tuloja

Vaikka se on mahdollista saada lainaa työttömälle, kun olet työtön, ei aina tarkoita että se on paras etu tehdä niin. Lainanantajat ovat ottaen riski by luotonanto sinulle rahaa, että olet teknisesti ei ole (ja voi olla lähitulevaisuudessa). Seurauksena, he todennäköisesti antaa sinulle vähemmän houkutteleva lainaa ilman tuloja tarjous.

Tässä muutamia haittoja laina tarjoaa et voi nähdä, kun olet työtön ja ottaa lainaa työttömälle:

 • Lyhyempi takaisinmaksuaika. Tyypillisesti,, jos et on tuloja todistaa kykysi maksaa lainan myöntämiseksi yli pitkän aikaa, lainanantaja haluavat alentaa niiden riskiä. Yksi tapa tehdä tämä on tarjoamalla pikavippi työttömälle työttömien kanssa lyhyempi takaisinmaksun ehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että saat varoja tarvitset, mutta sinun tarvitse maksaa niitä takaisin paljon nopeammin kuin oli ottanut lainaa, kun olit ansiotyössä.
 • Korkea korko hinnat. Jälleen, lainanantajat eivät ulos hakemaan sinut, jos olet työtön – ne vain täytyy suojautua riskiä luotonanto joku, joka ei ehkä pysty maksamaan takaisin pikavippi heti työttömälle he tarjoavat. Yksi tapa tehdä tämä on tarjota sinulle laina kanssa korkeampi korot. Korkea hinnat yhdistettynä lyhyempi termi tarkoittaa, että voit maksaa merkittävän summan rahaa takaisin teidän lainanantaja yli lyhyessä ajassa. Tämä varmistaa, että he saada määrä he antoivat takaisin (todellinen vuosikorko), ja he saavat sen nopeasti.
 • Automaattiset maksut. Monet lainanantajat vaatia, että automaattiset maksut voidaan määrittää, kun lainansaaja on työtön. Tämä voi tarkoittaa, että he ottaa varat suoraan teidän pankki-tilille joka kuukausi maksu, mutta se voi myös tarkoittaa, että ne ottaa varat suoraan teidän muiden tulojen lähteistä (kuten eläke) jokainen ”palkanmaksukauden” sen varmistamiseksi, että ne maksetaan ensin. Jos sinulla on varoja maksaa laina ja kattaa laskut, tämä ei välttämättä ole ongelma. Mutta kun asiat saada tiukempi kauemmin pysyt työttömänä, tästä tulee isompi ongelma.
 • Mojova maksuja. Vaikka monet lainanantajat jo merkittäviä maksuja kiinnitetty niiden lainaaja tarjoukset, se on vieläkin tärkeämpää, katsomaan palkkiot oman lainan tarjous, jos olet työtön. Maksut ovat toinen tapa, että lainanantaja voi suojautua riskiä luotonanto joku ilman tuloja. Jos et ole varovainen, saatat päätyä maksaa takaisin korkeat korot lainaa voi hakea yli lyhyessä ajassa, ylimääräisiä maksuja boot – tuskin ihanteellinen tilanne, että joku, joka ei puuttuu käteisellä virtaus.

Saada lainaa työttömälle, kun olet työtön, ei aina ole helppoa, mutta sen ei tarvitse olla pelottava matka joko. Niin kauan kuin voit pitää silmällä ulos näiden ei-ihanteellisen takaisinmaksun ehdot ja tietää, mitä olet päästä, olet pois hyvä alku.